Wat zijn de Mambo Motion lesniveau's?

Onze lessen en levels zijn ingedeeld aan de hand van het niveau dat ook in NY gebruikt worden. In NY ben je gemiddeld 6 maanden hard aan het werken om het volgende niveau aan te kunnen. Bij elk niveau (buiten de beginners reeks) ben je een langere tijd mee bezig. We gaan technisch meer aan je werken om je volgend niveau aan te kunnen. Daarom is het niveau tussen elk level zo groot. Onze niveau's zijn niet te vergelijken met andere dansscholen. We drukken onze vinger heel hard op techniek. Kijk hieronder welk niveau bij je past.
We hebben 5 niveaus:

  • Beginners
  • Beginner+
  • Intermediate
  • Intermediate +
  • Advanced

Beginners Dit is een gewone beginnerscursus die je op elke dansschool krijgt. We vertellen je wel van in het begin de kleine dingen waar je op moet letten om later geen dingen te moeten afleren en terug aanleren. Het is nooit slecht om je beginnerscursus terug opnieuw te doen als je weet dat Sandra 3x terug opnieuw haar basis bekeken hebben. Het belangrijkste is de basis en techniek die je basis zal verbeteren.
+/- 10 lessen
Beginners + In BelgiŽ wordt er veel tijd besteed aan de vrouw, hoe ze kan volgen en hoe een man moet leiden. Deze cursus gaat verder, de man wordt volledig onder handen genomen. De man staat in deze cursus centraal. Ondertussen krijgt de vrouw nog kleine pointers om te werken aan de technieken die haar naar de Intermediate gaat brengen. Voor elke man is het aan te raden om deze cursus te volgen.
+/- 6 mndn
Intermediate In deze cursus wordt de vrouw uitgedaagd. Ze mag nu haar techniek naar boven halen die ze in de Beginners+ cursus geleerd heeft. De man gaat hierin ook mogen meevolgen maar hierin gaat de techniek centraal staan van de vrouw.
+/- 1 jaar
Intermediate + Voor beide is de basis techniek gekend, stabiel dansen, niet meer uitschuiven op de dansvloer. Nu gaan we aan snelheid werken. Welke dingen kan je doen om sneller te zijn als vrouw en als man.
+/- 1 jaar
Advanced Vanaf nu ga je zelf de rust in het dansen beheren, je weet wanneer te versnellen, je spint (draaien) alsof je ermee geboren bent, je basis techniek beheers je volledig. Je bent vanaf dit level eigenlijk klaar om in een showgroep te dansen. Techniek is er, snelheid is er, wat mis je nu nog? Wel musicality. wat is het, wat doen we ermee, en wat is de uiteindelijke bedoeling.
+/- 1 jaar