Mambo Motion dansschool

MamboMotion is een dansschool die gespecialiseerd is in NY style salsa, het zogenaamde "on 2" dansen. Deze stijl maakt effeciŽnt gebruik van de rusten in de basispas waardoor je rustiger gaat dansen. Daarnaast zijn er nog andere dansstijlen (cha cha, pachanga enz) die zich ook toespitsen op deze stijl.
On 2 dansen is niet moeilijk, het is gewoon leren de muziek te voelen.
Het MamboMotion team richt zich op het dansen op de muziek, de techniek erin en het persoonlijk begeleiden.
Met onze rijke ervaring als dansers willen we jullie niet alleen techniek meegeven, maar willen we jullie meeslepen in de leuke sfeer van het salsa dansen.

Sandra

Sandra is in 2004 begonnen met salsa. Haar eerste pasjes zette ze bij de bekende Nederlandse dansers, Brian Libier en Mechteld Sterk.

Haar drang naar meer dansen en techniek, hebben Sandra ertoe aangezet zich aan te sluiten bij verscheidene showgroepen. Ook volgde ze workshops op verscheidene internationale congressen. Om nog meer te groeien en nog meer te leren besloot Sandra lessen te nemen bij de toppers van deze salsa stijl in New York.

Door dit alles, heeft zij haar eigen stijl ontwikkeld die erg geprezen wordt in de wereld van de salsa dansers.

Sandra is sterk in spinning en heeft grote kennis van techniek in het dansen en weet deze dan ook over te brengen.

Sara

Sara is in 2004 begonnen met salsa. De eerste passen werden gezet bij Salsa Morris in Maaseik en later bij James Thomas in Maastricht. Het is bij deze laatste dat zij kennis maakte met de typisch stijl van de NY style salsa. Zij raakte meteen in de ban van deze stijl en zijn ďsmooth flowĒ.

Sara reisde samen met Sandra elk weekend BelgiŽ en Nederland af om feestjes bij te wonen waar er NY style salsa werd gedanst om beter en beter te kunnen worden in deze stijl. Zij maakte eveneens deel uit van showgroep SalsyFusion uit Eindhoven waar zij veel ervaring opdeed.

Sara ging naar meerdere congressen in vele Europese landen om workshops te volgen bij de besten op dit gebied. In NY nam zij zelfs lessen bij de top in de NY Salsa Style om verder te groeien in haar salsadansen.

Zij is ervan overtuigd dat iedereen kan leren salsadansen en heeft veel geduld en veel passie om de mensen zo goed mogelijk te begeleiden bij hun eerste stapjes in de salsa wereld. Daarom is Sara dan ook een goede aanvulling van ons team.